П'ятниця
29.03.2024, 03:07
Техпром
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна Реєстрація Вхід
Меню сайту

Наше опитування
Що для вас є важливим при виборі комп'ютерного магазину?
Всього відповідей: 102

Головна » Архів новин
Лінійка компактних цифрових камер компанії Samsung поповнилася новою моделлю Samsung ST10, що відрізняється від попередниць вдосконаленою технологією Smart Обличчям визнання, яка не просто розпізнає особи, але і ідентифікує їх. Суть її полягає в тому, що камера «запам'ятовує» обличчя людей, які часто потрапляють в об'єктив, і фокусується саме на них. 


Крім того, камера ST10 може створювати бази даних для легкого пошуку фотографій та управління ними, що базуються на обличчях. Знімки можуть бути відсортовані за часом, змістом і колірній гамі. Функція Smart Обличчям Визнання дозволяє користувачу здійснювати пошук по базі з 15 осіб, представлених іконками.

Samsung ST10 має набір автоматичних установок. В їх числі - фірмовий режим Samsung Smart Auto, при виборі якого камера активує один з 11 режимів відповідно до умов зйомки. Функція виявлення Блінков позбавляє від появи фотографій, ... Читати далі »

Переглядів: 1504 | Додав: tehprom | Дата: 13.03.2009 | Коментарі (0)

На виставці PMA 2009 (Photo Marketing Association), що відбулася минулого тижня у Лас Вегасі, в інтерв'ю Асоціації фотомаркетинга, Акіра Ватанабе (Akira Watanabe), менеджер з планування підрозділи Olympus Imaging SLR, виступив з вражаючим заявою про кінець мегапіксельною перегонів. Ось так в приблизно перекладі з англійської звучить ця эпохальная фраза: 
"Дванадцять мегапікселів, я думаю, достатньо для покриття більшості потреб споживачів. Ми з нашою D-SLR системою Olympus E-System більше не мають наміру брати участь у мегапіксельних війнах ".


Що ж, з точки зору фізичних властивостей цифрової фототехніки резон у цьому є. По суті, менший розмір пікселя може означати меншу його освітленість (незважаючи на всі хитрощі виробників з мікролінзами) і більша кількість шумів, що автоматично призводить до зниження динамічного діапазону. Крім цього, для більшості повсякденних аматорських і на ... Читати далі »

Переглядів: 1378 | Додав: tehprom | Дата: 10.03.2009 | Коментарі (1)

У січні в рамках виставки Consumer Electronics Show 2009 асоціація SD Association офіційно заявила про прийняття нового стандарту карт флеш-памяті SDXC (Secure Digital extended Capacity), який передбачає ёмкость «флэшек» аж до 2 Тб. І ось на CEBIT з'явився перший готовий продукт – Sdxc-карта від компанії Pretec. Правда, вміщає вона не 2 Тб, а лише 32 Гб

Нова карта пам'яті використовує файлову систему exfat і характеризується швидкостями чтенія/запіси до 50 мегабайт в секунду. Докладніша інформація про технічні характеристики доки не доступна. До середини року Pretec представить також 64-гб модель. 

Відзначимо компанія Panasonic анонсувала Sdxc-карти ещё в січні, одночасно з представленням самого стандарту. Але жодних конкретних термінів по запуску на ринок своїх пристроїв вона не оповістила, тому, як нам видається новинка Pretec заслуговує на звання «первой Sdxc-карти» - адже цей продукт вже во ... Читати далі »

Переглядів: 1399 | Додав: tehprom | Дата: 06.03.2009 | Коментарі (0)

ASUS LAMBORGHINI VX5 відрізняється футуристичним дизайном корпуса, натхненні культовим автомобілем LAMBORGHINI Reventón. 

           null

Як і його в автомобільному побратима, в ноутбуці VX5 реалізовані нові технології, що забезпечують вражаючу продуктивність. Оснащений процесором Intel Core 2 Quad і 4 гігабайтами пам'яті, він може працювати в режимі TwinTurbo зі збільшеною швидкістю роботи центрального і графічного процесорів.
16-дюймовий дисплей забезпечує повну підтримку форматів відео високої чіткості. За графічні можливості відповідає дискретна відеокарта NVIDIA GeForce GT 130M з 1 гігабайтом відеопам'яті типу GDDR3. Нова «резиновая» клавіатура автоматично підсвічується при неяскравих зовнішньому освітленні, ноутбук має оптичний комбо-привід з підтримкою дисків Blu-Ray. 
ASUS не вказує дату виходу та можливу вартість LAMBORGHINI VX5.

Переглядів: 1560 | Додав: tehprom | Дата: 05.03.2009 | Коментарі (0)

На заході Sneak Peek, традиційно пройшов за день до офіційного відкриття виставки PMA, компанія Kodak показала журналістам свою новітню фотокамеру EasyShare Z915.

Модель Z915 обладнана 10-Мп сенсором, системою стабілізації зображення, 10-кратним оптичним збільшенням і буде доступна в чотирьох колірних варіантах - сірому, червоному, синьому і чорним. Живлення здійснюється від пари батарейок типорозміру AA. У днища камери розміщується також гніздо кард-рідера, який вміє працювати з картами пам'яті SD / SDHC. Також відзначається підтримка фірмових технологій Smart Capture та Perfect Touch Technology.

Переглядів: 1452 | Додав: tehprom | Дата: 05.03.2009 | Коментарі (0)

Epson представив нову модель багатофункціонального пристрою - Epson Stylus Office TX300F. Воно дозволяє друкувати, сканувати і копіювати документи і призначено для іспльзованія в малих офісах, а також для індивідуального використання у великих компаніях. 

Пристрій оснащений системою роздільних картриджів з чорнилом Epson DURABrite Ultra і пристроєм автоматичної подачі паперу. Технологія Epson Micro Piezo дозволяє отримувати відбитки з оптимизированным роздільною здатністю 5760 dpi як при друку на звичайному офісної, так і на фотопапері. Швидкість друку становить до 31 стр / хв.


 Модель також дозволяє приймати і відправляти факси. Поряд з цифровою клавіатурою пристрою розташований блок з 5 клавіш, які використовуються для миттєвого набору телефонних номерів. 
Новинка з'явиться у продажу в березні 2009 р.

Переглядів: 1461 | Додав: tehprom | Дата: 05.03.2009 | Коментарі (0)

Компанія ASUSTeK Computer офіційно представила портативні комп'ютери нових серій U та UX, орієнтовані в першу чергу на тих користувачів, які цінують стиль і зручність, а також відчувають необхідність у мобільному компаньйоні з чудовими технічними характеристиками.

Машинки укладені у привабливі обтічні корпусу з глянсового верхній кришкою і вигнуті, наче крила метелика, підставою. Пристрої забезпечені нової «гумовим» клавіатурою з підсвічуванням кнопок, а також технологією AI Light, завдяки якій яскравість екрану автоматично настроюється в залежності від ступеня освітленості навколишнього простору. 

Неймовірно тонкий профіль ноутбуків серії UX підкреслює інноваційний підхід розробників до дизайну своїх виробів, який заснований на контрасті між матовим і глянсовими деталями, причому для збереження елегантності застосований оптичний привід з щелевой завантаженням дисків. 

У свою чергу представники лінійки U можуть похвалитися наявніст ... Читати далі »

Переглядів: 1401 | Додав: tehprom | Дата: 04.03.2009 | Коментарі (0)

Компанія Western Digital обновила свою лінійку накопичувачів ShareSpace моделлю об'ємом 8 терабайт. 

Чотирьохслойний пристрій містить 2-терабайтні диски Cavier Green. У порівнянні з попередньою моделлю від WD нова версія має більш високі швидкості запису та зчитування (до 30%), а також сертифікований DLNA-медіасервер для обміну контентом з сумісними пристроями на зразок Xbox 360 і Playstation 3.


Серед інших характеристик - менеджер завантажень для FTP і HTTP, сервер ITunes для обміну музикою, функція відправок повідомлень про стан накопичувача на електронну пошту. Автоматичний бекап даних доступний для трьох підключених ПК. Спеціальне ПЗ відповідає за доступ до накопитель по інтернету з будь-якого потрібного місця. 

WD ShareSpace оснащений трьома портами USB 2.0, здатний працювати як масив дисків RAID 0/1/5. Вартість пристрою - $ 1700.


Переглядів: 1569 | Додав: tehprom | Дата: 04.03.2009 | Коментарі (0)

Напередодні 8 березня жіночий портал «Мій компаньйон», створений компаніями Intel і HP, представляє сім унікальних концепт-моделей ноутбуків для жінок. 
Футуристичні концепти розроблені в рамках відповіді на запитання: «Яким може бути ідеальний ноутбук для жінок?». У створенні брали участь жінки - рядові користувачі ноутбуків, які дали волю своїй фантазії і почуттю гумору. 
На додаток до існуючих семи концепт-моделям буде створена ще одна, ідею якої може запропонувати будь-який бажаючий на порталі «Мій компаньйон». Краща ідея буде реалізована, а автор отримає подарунок - ексклюзивний ноутбук HP на базі процесора Intel. 

Топ-3 концепту жіночих ноутбуків за версією жінок, що брали участь в розробці:

Ноутбук HP Perfume з процесорної технологією Intel Centrino2 містить вбудовані резервуари з концентратами базових відтінків духів. Жінка може завантажити з Інтернету запах - і в ... Читати далі »

Переглядів: 1613 | Додав: tehprom | Дата: 03.03.2009 | Коментарі (0)

Серед новинок від Sony з'явилися і два фотопринтери - DPP-FP67 та DPP-FP97. Вони орієнтовані на тих, кому потрібно друкувати фотографії в поїздках і подорожах. 

Такий принтер легко носити з собою в сумці. Обидві моделі друкують знімки розміром 10х15, швидкість друку - 45 секунд для FP97 та 63 секунди для FP67. 

Для роботи з інформацією в них можна використовувати карти пам'яті Memory Stick Pro, MMC, SDHC і XD, а в моделі FP97 - ще й CompactFlash і карти Microdrive.

У FP97 є 3,5-дюймовий LCD-дисплей (у FP67 він менший за розміром), а також функція Автоколір знімка, вихід HDMI і порт USB. 

Продажу принтерів Sony DPP-FP67 та DPP-FP97 почнуться в травні, вартість їх складе $ 120 і $ 200 відповідно.



Переглядів: 1475 | Додав: tehprom | Дата: 03.03.2009 | Коментарі (0)

« 1 2 3 »
Форма входу

Календар новин
«  Березень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Пошук

Друзі сайту

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
користувачів: 0


Copyright MyCorp © 2024