Четвер
25.04.2024, 19:45
Техпром
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна Реєстрація Вхід
Меню сайту

Наше опитування
Що для вас є важливим при виборі комп'ютерного магазину?
Всього відповідей: 102

Головна » 2009 » Березень » 3 » Intel і HP оголошують конкурс на кращий концепт жіночого ноутбука
Intel і HP оголошують конкурс на кращий концепт жіночого ноутбука
13:00
Напередодні 8 березня жіночий портал «Мій компаньйон», створений компаніями Intel і HP, представляє сім унікальних концепт-моделей ноутбуків для жінок. 
Футуристичні концепти розроблені в рамках відповіді на запитання: «Яким може бути ідеальний ноутбук для жінок?». У створенні брали участь жінки - рядові користувачі ноутбуків, які дали волю своїй фантазії і почуттю гумору. 
На додаток до існуючих семи концепт-моделям буде створена ще одна, ідею якої може запропонувати будь-який бажаючий на порталі «Мій компаньйон». Краща ідея буде реалізована, а автор отримає подарунок - ексклюзивний ноутбук HP на базі процесора Intel. 

Топ-3 концепту жіночих ноутбуків за версією жінок, що брали участь в розробці:

Ноутбук HP Perfume з процесорної технологією Intel Centrino2 містить вбудовані резервуари з концентратами базових відтінків духів. Жінка може завантажити з Інтернету запах - і в частки секунди він буде згенерований ноутбуком. Навколо жінки виникне ненав'язливе хмара улюбленого чуттєвого аромату. 
Зовні ноутбук HP Perfume схожий на стильний плоский флакон з матового скла. По краях корпусу розташовані мікрофорсункі з автоматичним детектором, розпилюються запах. У будь-яку секунду можна піднести до них руку і освіжити аромат на кистях. Для романтичних вечорів ноутбук можна використовувати як стильний світильник, який створює потрібну атмосферу за допомогою світла і запаху.

null Багатофункціональний ноутбук HP Fitness створений спеціально для жінок, які стежать за своєю фігурою і ведуть здоровий спосіб життя. Цей ноутбук володіє підвищеною стійкістю компресійного і здатний витримати вагу своєї власниці. На зворотній стороні екрану ноутбука вбудовані датчики ваги та електронний дисплей, що дозволяють вимірювати вагу в будь-який зручний момент. Комп'ютер записує й аналізує дані при кожному зважуванні, складає графік зміни ваги, пропонує індивідуальну дієтичну програму і робить замовлення необхідних продуктів через Інтернет-магазин. Ноутбук працює на базі процесора Intel. 
У комплект також входить мініатюрний браслет HP Go, який зчитує кількість витрачених калорій під час бігу, ходьби і будь-яких інших занять спортом, що враховується для коригування дієтичної програми.

nullНоутбук HP Chameleon був розроблений для жінок, що цінують гармонію стилю. Ця витончена модель змінює колір, у відповідності з кольором одягу своєї власниці. В результаті жінка завжди має під рукою бездоганно підібраний аксесуар, що ідеально відображає її мінлива настрій. 
Зовнішню поверхню ноутбука покривають кілька шарів мікро-чешуек, схожих на елементи шкіри хамелеона. Кожен шар відповідає за свій відтінок колірного спектра. Дві вбудовані камери зчитують забарвлення наряда власниці, і ноутбук HP Chameleon автоматично змінює свій зовнішній вигляд. Сама поверхня приємна на дотик і при тактильним контакті нагадує вельветовую тканину. Новітній процесор Intel Corei7 дозволяє швидко обробляти візуальну інформацію з камер. 
Для створення унікального стилю зі спеціального сайту можна завантажити професійні забарвлення й колірні рішення провідних модельєрів і дизайнерів світу.

 А от інші моделі, що не потрапили в топ-3, але теж дуже забавні.

nullНоутбук HP Eco на базі процесорної технології Intel Centrino 2 призначений для активних жінок, що піклуються про навколишнє середовище. Цей тонкий і легкий ноутбук не забруднює навколишнє атмосферу: він покритий фарбою, чутливої до світла, і вся його поверхня використовується як сонячна батарея. Виробленої енергії достатньо навіть для роботи в закритих приміщеннях. Ноутбук містить вбудований аналізатор штрих-кодів - Ви можете піднести до нього будь-який йогурт і оцінити його складу і користь для організму. У комплект входить стильний браслет HP Eco, він зчитує пульс, тиск, температуру і дає рекомендації про те, як побудувати режим дня і чим займатися: йогою, фітнесом або медитацією. У подарунок додається сумка HP з небеленого льону.

nullHP Mama
Цей ноутбук HP ідеально підходить для молодих мам. Водонепроникний корпус з абрикосовим-помаранчевими гумовими вставками оберігає його від ударів, захищає від води і навіть дозволяє дивитися фільми на DVD, не виходячи з ванною. 
Монітор ноутбука HP Mama з'єднаний з корпусом гнучким кріпленням: якщо потягнути за помаранчеву ручку на кришці корпуса монітор від'єднатися і його можна розташувати під будь-яким кутом на рівні очей. Це дуже зручно, коли мама зайнята готування або іншими домашніми справами. 
У комплект входять: 
- Мініатюрний беспроводная видеокамера HP на липучка або магніті. Її можна прикріпити в будь-якому місці і спостерігати за дітьми із сусідньої кімнати. 
- Браслет HP mini-Care, який одягається на руку дитини, зчитує температуру, пульс і посилає повідомлення, если что-то не в порядку. 
- 100 Гб мультфільмів для найменших.

null Цей варіант ноутбука HP призначений для жінок, які не люблять сумки для ноутбуків і воліють маленькі елегантні аксесуари. Ноутбук працює на базі процесорної технології Intel Centrino ® 2 з низьким виділенням тепла. 
У закритому вигляді ноутбук HP Nobag являє собою рулон, з якого, при натисканні кнопки, плавно виїжджають стильний монітор і унікальна клавіатура HP. Ноутбук HP, немов зонт, оснащений зручним шнурком, що дозволяє носити його на кисті руки.



Переглядів: 1618 | Додав: tehprom | Рейтинг: 5.0/1 |
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу

Календар новин
«  Березень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Пошук

Друзі сайту

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
користувачів: 0


Copyright MyCorp © 2024