П'ятниця
26.04.2024, 18:30
Техпром
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна Реєстрація Вхід
Меню сайту

Наше опитування
Що для вас є важливим при виборі комп'ютерного магазину?
Всього відповідей: 102

Головна » 2009 » Лютий » 21 » SAMSUNG X360: ноутбук легше за повітря
SAMSUNG X360: ноутбук легше за повітря
02:29
nullКомпанія SAMSUNG Electronics у рамках Українського тижня моди представила найлегший у світі ноутбук із діагоналлю екрана 13,3 дюйма.

Творчі здобутки команди дизайнерів компанії SAMSUNG Electronics нерідко мають багато спільного з ідеями відомих модельєрів. Головний тренд осені 2008-го - легкість і витонченість. Ноутбук SAMSUNG X360 став найлегшим ультрапортативним комп’ютером у світі.

Ультратонкий корпус SAMSUNG X360 декорований ефектною вставкою глибоко чорного або соковито-вишневого кольорів, яка додає оригінальний штрих у загальну картину строгого, але витонченого стилю ноутбука.

Помітний зовнішній вигляд SMASUNG X360 доповнює внутрішнє оснащення комп’ютера, яке надає користувачу широкі функціональні можливості для зв’язку із зовнішнім світом і рішення різноманітних завдань. Повний набір сучасних проводових і безпроводових інтерфейсів передачі даних дозволяє залишатися в онлайні у самих непередбачених умовах. А вбудований змінний акумулятор підвищеної ємності, що складається з 6 секцій, забезпечує ноутбуку до 10 годин автономної роботи без необхідності підзарядки - це особливо актуально для регулярних далеких поїздок.

Така ефективність енергозбереження досягається завдяки технології Intel Centrino 2 (SAMSUNG X360 побудований на її основі) та сучасному 13,3-дюймовому WXGA LCD-дисплею зі світлодіодним підсвічуванням (LED), характерною рисою якого є низьке енергоспоживання. При цьому яскравість картинки на 33 % вища порівняно із традиційними LCD-дисплеями, що забезпечує більш комфортну роботу при найрізноманітніших умовах освітлення.

Разом із низьким енергоспоживанням новинка забезпечує й високу продуктивність, вирішуючи найширший спектр завдань - від підтримки складних бізнес-процесів до тривимірних відеоігор. Реалістичність картинки забезпечує потужний відеопроцесор Intel Graphics Media Accelerator X4500, який динамічно розподіляє системну пам’ять, досягаючи максимально можливої потужності та якості зображення.

Відмітною рисою SAMSUNG X360 є й програмно-апаратні засоби захисту ноутбука від несанкціонованого доступу. На варті даних, що зберігаються на жорсткому диску комп’ютера, стоїть зчитувач відбитків пальців і спеціальний модуль аутентифікації користувача, надійність якого гарантує повну схоронність даних.

Окрім інформації, що зберігається, X360 опікується і про свого хазяїна за допомогою технології SilverNano - клавіатура ноутбука покрита тонким шаром іонів срібла, які дозволяють клавішам бути «недоступними для бактерій» набагато довше.

Корпус ноутбука виготовлений із застосуванням магнієвого сплаву, який забезпечує підвищену міцність і надійність у комбінації з поліпшеною ергономікою. При цьому SAMSUNG максимально використовує деталі та комплектуючі власного виробництва - модулі пам’яті, акумулятори, LCD-панелі тощо.
Переглядів: 1513 | Додав: tehprom | Рейтинг: 5.0/1 |
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу

Календар новин
«  Лютий 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
232425262728

Пошук

Друзі сайту

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
користувачів: 0


Copyright MyCorp © 2024