П'ятниця
29.03.2024, 07:07
Техпром
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна Реєстрація Вхід
Меню сайту

Наше опитування
Що для вас є важливим при виборі комп'ютерного магазину?
Всього відповідей: 102

Головна » Архів новин
Компанія Samsung Electronics оголосила про свій намір представити на міжнародній виставці PMA 2009 нову лінійку гібридних цифрових камер Samsung NX Series. 

Відповідно до зроблених заяв, в цю серію увійдуть пристрої, які об'єднають в собі все краще, що є у DSLR-апаратів (якість і високу продуктивність) і рішень категорії Point-AND-Shoot (компактні розміри і простота експлуатації).
Як наголошується в опублікованому офіційному прес-релізі, дані камери будуть обладнані сенсором зображення формату APS-C, який зазвичай застосовується в "ціфрозеркалках", однак позбудуться блоку дзеркал, але натомість отримають високоточний електронний видошукач (EVF). За словами представників компанії, використання електронного видошукача дозволить домогтися істотного зниження ваги і габаритів кінцевих продуктів. 
Примітно і те, що, крім усього іншого, у виробах буде реалізована підтримка режиму Live View, при якому РК-екран ... Читати далі »
Переглядів: 1524 | Додав: tehprom | Дата: 03.03.2009 | Коментарі (0)

Представлене в грудні минулого року сімейство флеш-накопічувачів Silicon Power, оснащених одночасно External SATA і USB інтерфейсами, днями поповнилося новою моделлю Sp064gbssd450p00.

null 

Новинка відрізняється від попередників об'ємом пам'яті – 64 Гб. Жертвою цього стало невелике падіння продуктивності в операціях читання/запису. При використанні esata швидкості читання/запису складають 90/42 Мб/с (проти 92/48 Мб/с для попередніх моделей), а при підключенні до MINI-USB – 30 і 20 Мб/с відповідно (проти 33 і 25 Мб/с в менш ємких моделей).

null

З інших особливостей свого продукту Silicon Power відзначає стійкість до ударів, вібрацій, низьку споживану потужність, ... Читати далі »

Переглядів: 1511 | Додав: tehprom | Дата: 02.03.2009 | Коментарі (0)

Вже в квітні вийде нова оновлена версія нетбука, який вже встиг стати популярним, MSI Wind. Обновлення модель буде оснащена новим процесором від Intel Atom N280, який вже в даний час використовується в Asus Eeee pc 1000he.

У відмінності від U120, U123 буде укомплектований 2 гігабайтами оперативної пам'яті. Нетбук отримає чотири колірні рішення: білий, чорний металік, синій, бордовий і червоний. Також, буду доступні різні види батарей, 6 cell і 9 cell.

Розмір екрану планується зробити 10 дюймовим. Енді Тунг, директор MSI по продажах в США, говорить із цього приводу так: «Зараз багато фірм, які випускають нетбуки грають в десятидюймову гру. Отже зараз найбільш важливими характеристиками є продуктивність і дизайн. Ми маємо намір оптимізувати ціни, але збільшити продуктивність нетбука і поліпшити можливість вибору дизайну. Ми зробимо все ... Читати далі »

Переглядів: 1418 | Додав: tehprom | Дата: 02.03.2009 | Коментарі (0)

Інколи серед нескінченно потоку абсолютно однакових і абсолютно непотрібних usb-аксесуарів спливає щось дійсно корисне. Наприклад, USB 2.0 Data Copy and Internet Connection Sharing Dongle. Це дуже зручний пристрій, який може легко використовуватися для передачі даних між двома комп'ютерами або для того, щоб перекинути інтернет-зв'язок з одного РС на іншій. Працює без драйверів на XP і Vista. Простенька, але дивно потрібна в господарстві штука. Стоїть близько $30.

Деякі можливості USB 2.0 Data Copy and Internet Connection Sharing Dongle:

  • Швидкий зв'язок між декількома комп'ютерами; Налагодження загального мережевого інтернет-з'єднання;
  • Передача даних на швидкості 480 Мбіт/с; Led-індікатор, що демонструє активний статус пристрою;
  • 2-метровий кабель; Немає необхідності ставити драйвера для Windows 2000/xp/vista;
  • Габарити — 70 x 25 x 10 м ... Читати далі »
Переглядів: 1500 | Додав: tehprom | Дата: 01.03.2009 | Коментарі (0)

Компанія OCZ представила доповнення до свого сімейства периферії Alchemy - клавіатуру Alchemy Illuminati. Вона важить 850 грам, має підключення через USB 2.0 і ергономічний дизайн з підставкою під руки. Залежно від переваг користувача, можна вибрати блакитне або червоне підсвічування.

«Лінійка периферії Alchemy, компанії OCZ, тепер включає нову клавіатуру Illuminati з підсвічуванням», - заявив Райан Едвардс (Ryan Edwards), директор по менеджменту в OCZ Technology Group. – «Клавіатура Illuminati пропонує користувачам мультимедійні можливості, зручні клавіші з гумовим покриттям, які підійдуть для роботи і ігор, чотирнадцять додаткових клавіш і підсвічування, яке полегшить роботу при недостатньому освітленні».

Illuminati має 14 клавіш, які можуть бути використані для швидкого доступу до можливостей мультимедіа і інтернет. Крім того, всі клавіші клавіатури розраховані на 5 мільйонів ц ... Читати далі »

Переглядів: 1586 | Додав: tehprom | Дата: 25.02.2009 | Коментарі (0)

НЕТТОПИ (nettops) – бюджетне рішення. Весь ряд настільних комп'ютерів, які ми використовуємо удома і в офісі, можна умовно розділити на декілька категорій: комп'ютери для роботи з офісними застосуваннями, для обробки даних, для розробок ПО і обчислень, для ігор, графічні станції, робочі станції.

Серед мільярда тих, що працюють сьогодні ПК, комп'ютери для роботи з офісними застосуваннями і обробки даних складають найчисленнішу категорію. Від цих комп'ютерів потрібна невисока продуктивність, обмежена функціональність, малий вжиток електроенергії, низький рівень шуму, компактність, низька ціна. Крім того, системний блок і монітор повинні не псувати інтер'єр і мати мінімум дротів.

Комп'ютери, які відповідають вищепереліченим вимогам, з легкої руки Intel прийнято назива ... Читати далі »

Переглядів: 1441 | Додав: tehprom | Дата: 23.02.2009 | Коментарі (0)

Компанія Shuttle анонсувала два нових баребона з підтримкою процесорів Intel Core i7 і AMD Phenom II. Модель XPC Sx58h7, створена на чіпсеті Intel X58, оснащується процесором Intel Core i7 і підтримує до 16 гігабайт оперативної пам'яті Ddr3. Модель XPC Sn78sh7, що оснащується процесорами серії AMD Phenom II, працює на чіпсеті Nvidia Geforce 8200, відомому також як Mcp78s.

Баребон XPC Sx58h7 може бути обладнаний процесорами Core i7 920, що працює на частоті 2.66ghz, Core i7 940, що працює на частоті 2.93ghz, і Core i7 965xe. Новинка оснащена прогресивною системою охолоджування процесора Shuttle Cooling Evolution, що використовує теплові трубки і парову камеру. Пристрій також обладнаний двома роз'ємами PCI-E 2.0 x16, здатними прийняти до двох однослотових відеокарт, і блоком живлення потужністю 500w, прошедшим сертифікацію 80plus.Новинка поступить в продаж до кінця березня за орієнтовною роздрібн ... Читати далі »

Переглядів: 1618 | Додав: tehprom | Дата: 23.02.2009 | Коментарі (0)

nullКомпанія SAMSUNG Electronics у рамках Українського тижня моди представила найлегший у світі ноутбук із діагоналлю екрана 13,3 дюйма.

Творчі здобутки команди дизайнерів компанії SAMSUNG Electronics нерідко мають багато спільного з ідеями відомих модельєрів. Головний тренд осені 2008-го - легкість і витонченість. Ноутбук SAMSUNG X360 став найлегшим ультрапортативним комп’ютером у світі.

Ультратонкий корпус SAMSUNG X360 декорований ефектною вставкою глибоко чорного або соковито-вишневого кольорів, яка додає оригінальний штрих у загальну картину строгого, але витонченого стилю ноутбука.

Помітний зовнішній вигляд SMASUNG X360 доповнює внутрішнє оснащення комп’ютера, яке надає користувачу широкі функціональні можливості для зв’язку із зовнішнім світом і рішення різноманітних завдань. Повний набір сучасних проводових і безпроводових інтерфейсів передачі даних дозволяє залишатися в о ... Читати далі »
Переглядів: 1508 | Додав: tehprom | Дата: 21.02.2009 | Коментарі (0)

 Цифрова фотокамера Canon Digital IXUS 980 IS отримала цілковито новий дизайн, вперше виконаний у елегантних чорних тонах. Проте у цій фотокамері є значно більше, ніж просто гарний вигляд. Її оснащено найостаннішими технологіями обробки зображення. Роздільна здатність 14,7 мегапікселів дає змогу друкувати величезні фотографії з вражаючою деталізацією. Найновіший процесор Canon DIGIC 4 виконує функції розпізнавання облич та відстеження руху, що відчутно полегшує зйомку чудових фотографій. Усе можна зробити просто з заплющеними очима.

Тим, хто любить експериментувати, сподобаються інші нові функції Digital IXUS 980 IS: ручний режим дає змогу контролювати витримку та діафрагму. Вона ідеально підходить для складних умов освітлення та зменшення негативних ефектів, таких як розмиття під час руху. А якщо бажаєте зняти щось для пу ... Читати далі »
Переглядів: 1434 | Додав: tehprom | Дата: 21.02.2009 | Коментарі (0)

Dell офіційно представила на російському ринку планшетний новітній ноутбук-трансформер – модель Latitude Xt2 з сенсорним екраном і функцією мульті-тач управління. 

Днями в Москві компанія Dell анонсувала планшетний ноутбук з тачпадом Latitude Xt2 - перший ноутбук для корпоративного сегменту ринку, в якому застосовується сенсорний екран з технологією multi-touch і який забезпечує підвищену безпеку і продуктивність, а також триваліший час роботи від акумулятор
 

Легкий, тонкий і компактний планшетний комп'ютер Latitude Xt2 відрізняється підвищеною продуктивністю, безпекою і керованістю в порівнянні з попереднім поколінням ноутбуків Latitude Xt2. Розміри моделі ноутбука Dell Xt2 297x218,6x25,4 мм, вага — не більше 1,66 кг Яскравіший, ніж у більшості конкурентних моделей сенсорний екран новинки діагоналлю 12.1 дюйма і дозволом 1280 x 800 пікселів підтримує multi-tou ... Читати далі »

Переглядів: 3222 | Додав: tehprom | Дата: 21.02.2009 | Коментарі (0)

« 1 2 3
Форма входу

Календар новин
«  Березень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Пошук

Друзі сайту

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
користувачів: 0


Copyright MyCorp © 2024