Субота
27.04.2024, 21:13
Техпром
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна Реєстрація Вхід
Меню сайту

Наше опитування
Що для вас є важливим при виборі комп'ютерного магазину?
Всього відповідей: 102

Головна » 2009 » Лютий » 21 » Новітній сенсорний 12.1" ноутбук-трансформер Dell Latitude XT2 з мульті-тач інтерфейсом
Новітній сенсорний 12.1" ноутбук-трансформер Dell Latitude XT2 з мульті-тач інтерфейсом
02:21
Dell офіційно представила на російському ринку планшетний новітній ноутбук-трансформер – модель Latitude Xt2 з сенсорним екраном і функцією мульті-тач управління. 

Днями в Москві компанія Dell анонсувала планшетний ноутбук з тачпадом Latitude Xt2 - перший ноутбук для корпоративного сегменту ринку, в якому застосовується сенсорний екран з технологією multi-touch і який забезпечує підвищену безпеку і продуктивність, а також триваліший час роботи від акумулятор
 

Легкий, тонкий і компактний планшетний комп'ютер Latitude Xt2 відрізняється підвищеною продуктивністю, безпекою і керованістю в порівнянні з попереднім поколінням ноутбуків Latitude Xt2. Розміри моделі ноутбука Dell Xt2 297x218,6x25,4 мм, вага — не більше 1,66 кг Яскравіший, ніж у більшості конкурентних моделей сенсорний екран новинки діагоналлю 12.1 дюйма і дозволом 1280 x 800 пікселів підтримує multi-touch управління - відстежує натиснення відразу декількома пальцями. 

Можливості технології multi-touch в планшеті Latitude Xt2 дозволяють власникам використовувати в повсякденно вживаних ними ділових програмах природні жести для скролінгу, повороту і масштабування. Тобто, простіше кажучи, функція мульті-тач дозволяє використовувати ряд жестів для здійснення певних дій з файлами, наприклад, таких як захват і переміщення на екрані деяких файлів пальцями, за допомогою легені постукування пальцем можна збільшити або зменшити віконце, що ковзаючим рухом можна вертикально або горизонтально прокрутити сторінку. Також є можливість використання спеціального стілуса - безаккумуляторного пера EM Digitiser і покажчика пойнт-стік (point stick). Завдяки інтеграції технології екрану multi-touch замовники Dell дістають можливість використовувати для навігації не лише сенсорну панель, а всю поверхню дисплея. Планшет сполучає високу продуктивність з високою точністю позиціювання, дозволяючи без промахів або зависань працювати з сенсорним інтерфейсом Можливості для користувачів також розширюється завдяки наявності повнорозмірної клавіатури і функціонального колеса прокрутки.

 null

Ще функції і особливості ноутбука Dell Latitudext2:

  •  Процесор з низьким енергоспоживанням: Core 2 Duo Su9300 (1.2 ГГц) або Core 2 Duo Su9400 (1.4 ГГц)., що працюють в парі з чіпсетом Montevina,
  • нтегрована графічна підсистема представлена адаптером Intel GMA 4500mhd, а об'єм оперативної пам'яті Ddr3 може досягати 5 Gb (1 Гб на платі і до 4 Гб додатково).
  • азова 4-х сегментна акумуляторна батарея. Опционально можна купити додаткові шестиосередкові або навіть дев'ятиосередкового акумулятора для довшої автономної роботи.
  • Широкий спектр послуг підтримки за програмою Dell Prosupport
  • Підвищена якість зв'язку завдяки новій конструкції вбудованої радіоантени
  • Покращувана конструкція шарніра забезпечує підвищену стабільність ЖК-панелі
  • Жорсткий диск SATA володіє вдосконаленою технологією зберігання даних і підвищеною швидкодією. Дані Latitude Xt2 зберігає на 60-і, 80-і або 120-гігабайтному жорсткому диску (інтерфейс SATA, швидкість 5 400 об/мін) або на твердотілому ssd-діську, або, вірніше, ssd-накопічувачі ємкістю 64 або 128 Гб.
  • Додаткові потужні функції захисту інформації Dell Controlvault і Controlpoint Security Manager DDR3 RAM забезпечує кращу продуктивність і до 5 Гбайт оперативної пам'яті
  • Широкі можливості по управлінню завдяки інтеграції Intel vpro і сумісності із стандартом DASH 1.0
  • До ноутбука Latitude Xt2 можна також докупати додатковий зовнішній жорсткий диск і dvd-прівід
  • В стандартній конфігурації для підключення периферії можуть бути використані три порти USB 2.0 (один комбінований з esata), роз'єми Ethernet, Firewire, VGA, в наявність також 54-міліметровий роз'єм для Expresscard і cлота для карт пам'яті формату SD.r


Переглядів: 3229 | Додав: tehprom | Рейтинг: 5.0/2 |
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу

Календар новин
«  Лютий 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
232425262728

Пошук

Друзі сайту

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
користувачів: 0


Copyright MyCorp © 2024